donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

DST Eritrea: laatste keer spelen voor Sijmen

4 maart 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - GORINCHEM: Op zondag 15 maart 2015 komt DST Eritrea, het voormalige nationale team van Eritrea, voor de allerlaatste keer samen in actie op het voetbalveld van SVW in Gorinchem. Om 16.00 uur trappen zij af tegen een selectie van Vrienden Voor Sijmen. Deze uit regiovoetballers samengestelde selectie is bijeen gebracht door Erik den Hartog, vader van Sijmen en voormalig speler van SVW.

De toegangsprijs voor dit unieke benefietduel bedraagt 5 euro. Hiermee steunen bezoekers  Sijmen, de tweejarige zoon van Erik en Nicole den Hartog die voor de behandeling van neuroblastoom (zeer agressieve vorm van kanker) een half jaar naar Amerika gaat. Bij de entreeprijs is een consumptiebon voor de kantine van SVW inbegrepen.

De wedstrijd wordt om 14.00 uur voorafgegaan door een duel tussen SVW B1 en een sterke selectie van B1-spelers van diverse regioclubs.

Direct aansluitend aan de benefietwedstrijd DST Eritrea - Vrienden Voor Sijmen zal in de kantine van SVW een gezellige feestavond worden gehouden met medewerking van Henry Wessels en Tommy Netten.

Informatie
Voor meer informatie over Dutch Soccer Team Eritrea: www.dutchsoccerteameritrea.com.
Voor meer informatie over de benefietwedstrijd: Ronald Tukker (SVW)   06-27514510   ronald_tukker@hotmail.com of via Mark Benjamin (Stichting Vrienden voor Sijmen)  06-53587833   josmark@xs4all.nl

Lees meer over:

Voetbal vrienden Sijmen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.