zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Rondje Altena roeien voor Serious Request

15 november 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Op zaterdag 13 december wil WSV Roeien een estafettesloeproei-actie houden rond Altena en door de Biesbosch. Dat wordt dan de tweede keer. Hiervoor roept de vereniging sloeproeiers bijeen om zich aan te melden op de site van WSV Roeien voor steun aan deze actie. Het totale rondje Woudrichem, Wilhelminasluis, Veen, Wijk en Aalburg, Heusden, Geertruidenberg, Hank, Werkendam, Woudrichem behelst een tocht van 60 kilometer. Blaren gegarandeerd.

WSV Roeien laat weten: 'We proberen de Dwarsbongel uit Heusden uit te nodigen om deze tocht mee te maken. De GROOT & grut 1 en GROOT & grut 2 hebben dan gezelschap en kunnen de drie St Ayles Skiffs samen het rondje maken.

Zoek sponsoring bij familie, buren en vrienden en steun de 3 FM actie Serious Request en help het Rode Kruis in hun werk. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Wie o wie helpt mee in de organisatie hiervan. Graag melden bij Kees of Josee. We kunnen naast roeiers nog mensen gebruiken voor de bevoorrading en aflosposten.'

Meld je hier aan

Meer info Serious Request 3 FM

www.Woudrichem.net
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.