donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Business meets Golf een mooie dag met een zwarte rand

3 november 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Golfen staat bekend om zijn goede netwerkmogelijkheden. Vrijdag 31 oktober organiseerden de Golfclub dan ook samen het Golfpark Business meets Golf. Vanuit diverse netwerken werd gezocht naar golfende of nog niet golfende ondernemers uit de regio Altena, om die met elkaar en met het Golfpark kennis te laten maken. Ruim 130 ondernemers gaven acte de présence.
 
Tachtig ondernemers deden mee met de wedstrijd, de overige vijftig ondernemers maakten kennis met golf door het volgen van een clinic bij de pro’s van de Golfschool. Bij terugkomst in het clubhuis kon iedereen proeven en genieten van allerlei lekkernijen uit de streek. Deze werden aangeboden door ook weer ondernemers uit de regio.

Opgeschrikt
Aan het eind van de dag werd het gezelschap opgeschrikt door het bericht dat Job Verschoor, bij vele deelnemers geen onbekende, was overleden. Na mooie woorden van Jan Boer, voorzitter van Golfclub Almkreek, en Piet Hartman die een stuk voorlas uit zijn nieuwe boek “Streekgenoten”, waarin Job prominent in staat, werd de dag sober maar gezellig afgesloten.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.