vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Fitpower 24/7 opent officieel haar deuren

1 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Vrijdagavond 10 Oktober opent Fitpower 24/7 officieel haar deuren. In de week voorafgaand is er iedere avond om 19:00 uur een clinic of een demo.

Bij binnenkomst in de Fitpowerstudio valt direct de enorme ruimte ( 1200 m2 ) op die verdeelt is in 5 segmenten t.b.v. Crossfit, Cardio, Fitness, krachtsport en diverse groepslessen. De grote Crossgymrekken - de grootste in Nederland, zijn voor iedere crossfit-beoefenaar een waar Walhalla.
De Efight boksring is voor iedereen een perfecte workout en maakt bewegen ook nog eens extra leuk. Eigenaar Bert de Waal: 'Voor diegene die cardio hoog in het vaandel hebben staan is eengrote verscheidenheid aan cardio-apparatuuraanwezig waardoor wachten op een apparaat dat vrijkomt echt tot het verleden behoort.'

De krachttoestellen in de Fitpowerstudio zijn er in twee catogorieën: een complete serie met steekgewichten en een dubbele serie met 'losse'  gewichten. Voor iedere sporter is er op zijn of haar eigen niveau de juiste apparatuur. Op de groepslesvloer van ruim 200 m2 kunnen alle groepslessen worden gegeven die men wenst.

Iedere sporter kan alle dagen per week, 52 weken per jaar, 24 uur per dag terecht. Dat is voor deze regio uniek.

De Waal: 'Fitpower 24/7 is een initiatief van Fitnesscentrum Studio Aktief dat al meer dan zeventien jaar garant staat voor gezellig en verantwoord sporten.'
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.