zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Met oude kleding de club helpen. GRC14 start inzamelactie

28 augustus 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN/RIJSWIJK - Op het nieuwe sportcomplex van GRC14 staat een container voor inzameling van kleding. Mensen kunnen hier makkelijk al hun oude en/of ongebruikte kleding brengen. Zo worden goede doelen gesteund en de opbrengst komt ten goede aan de voetbalclub. Kledinginzameling.nl is de organisatie achter de actie.

Het bestuur laat weten: 'Dit komt weer ten goede voor GRC14. Hiermee steunt u dus niet alleen het goede doel met uw oude/ongebruikte kleding, maar steunt u ook nog eens uw club. Wij zeggen win-win!!'

Vergoeding
Kledinginzameling Nederland BV verzorgt al meer dan tien jaar de inzameling van gebruikte kleding en schoenen. Door onze efficiënte werkwijze en jarenlange kennis van zaken ontvangen onze klanten, gemeenten, verenigingen, scholen en bedrijven(winkels) hiervoor maandelijks de hoogste vergoeding.

De ingezamelde kleding wordt door ons gesorteerd en keurig verpakt, geëxporteerd naar Afrika en Oost-Europa. Ook in Nederland worden gebruikte kledingstukken en schoenen aan de man gebracht op markten en in winkels voor tweedehands kleding. Restmateriaal wordt verwerkt tot poetsdoek of grondstof voor bijvoorbeeld ondertapijt.

(Foto: vv GRC14)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.