vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Presidents Cup 2014 voor Teun van Gammeren

22 juli 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op zaterdag 19 juli werden commissieleden en oud bestuursleden door het bestuur van Golfclub Almkreek uitgenodigd om aan de Presidents cupwedstrijd deel te nemen. De wedstrijd werd gewonnen door Peter Vollebregt en Hetty van Gammeren.

Daarna kwam het belangrijkste moment van de dag. Het is gebruikelijk dat op deze dag de voorzitter de winnaar bekend maakt  van de Presidents Cup voor de ‘meest gewaardeerde’ vrijwilliger. "Hiermee wordt overigens niets afgedaan aan de prestaties en inzet van de anderen", laat het bestuur weten. De winnaar werd Teun van Gammeren.

Inzet
Hij kreeg deze prijs voor zijn enorme inzet op de golfclub. Het organiseren van de vele evenementen op de golfclub. Zijn rotsvast vertrouwen in het voortbestaan van de club, ook toen het vorig jaar allemaal wat minder soepel verliep. Teun en zijn vrouw Hetty, Jos Smits en Diny van Dijken, de andere commissieleden van de evenementencommissie zijn er dan ook in geslaagd om de golfclub weer tot een gezellige en groeiende golfclub te maken.

Een mooie prijs voor iemand die hem dubbel en dik verdiend bleek uit de staande ovatie die Teun in ontvangst mocht nemen. In de toespraak klonk:  'Goede wijn behoeft natuurlijk geen krans, maar met Teun is de Cup in handen van een man die alles voor de club over heeft. Teun, die al drie jaar met de organisatie van evenementen bezig is en die onvermoeid uren aan de telefoon zit om sponsoren te enthousiasmeren. Teun, voor wie niets te veel is en die altijd met een glimlach en een goed humeur rond loopt. Teun, bedankt en van harte gefeliciteerd. Je hebt het echt verdiend. Met Teun willen wij ook Hetty bedanken, die haar man veel en vaak moet delen met onze club.'

(Bij de foto: links Hetty van Gammeren, in het middenTeun van Gammeren (GI Design) geflankeerd door de voorzitter voormalige partner KPMG, Jan Boer.)

Lees meer over:

almkreek golf golfpark Gammeren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.