vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Roparun Team Almkerk levert toppprestatie

10 juni 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Afgelopen weekend heeft Team Almerk voor de derde keer deelgenomen aan de Roparun van Parijs naar Rotterdam, waarbij een afstand is afgelegd van 518.7 km in 49 uur en 21 minuten. Afgelopen zaterdag startte men  in Parijs om 14.52 uur en op maandag Tweede Pinksterdag werd er gefinished om 16.13 uur op de Coolsingel in Rotterdam.

Het team bestaande uit 24 leden (waarvan zes leden van Altena Road Runners: Peter van Dalen, Antonette Schaap, Joost Kant, Johan van Herpen, Annemiek Verduyn en Kees Groenenberg) moest barre omstandigheden doorstaan, zoals hitte van 30 graden en de hevige regen en onweersbuien, waarbij hagel ook geen uitzondering was. De etappes werden naar tevredenheid volbracht en moesten de mensen van het basiskamp met regelmaat de opgezette tenten en andere faciliteiten aan de grond en droog zien te houden.

Werving
Team Almkerk heeft door deze topprestatie geld ingezameld door sponsorwerving voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto dat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven." De opbrengst staat op dit moment op € 12.580,-- en zal nog definitief bekend gemaakt worden.

Bij aankomst in Almkerk stonden familie, vrienden en bekende het team op te wachten om ze te feliciteren.

Meer informatie over Roparun Team Almkerk kunt u HIER vinden of op de Facebookpagina van Team Almkerk.
(Altena Road Runners)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.