vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Gezamenlijke sportdag super geslaagd

23 mei 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN/RIJSWIJK - Was het eerder de beurt aan de lagere groepen, nu gingen de kanjers van de groepen 4 tot en met 8 er vol tegenaan voor de gezamenljke sportdag. De kinderen van CNS De Kandelaar genoten samen met hun leeftijdsgenoten uit de hogere groepen van De Ganzenhof van het sportieve treffen.

Op het Giessense voetbalveld en in het Almbos waren verschillende spellen uitgezet. De dag begon met de warming-up: Doe de Kanga! Naast de twee kangoeroes deden ook de aanwezige ouders enthousiast mee. In het Almbos speelden groep 6, 7 en 8 ’Levend stratego’. De twee partijen probeerden zo snel mogelijk de vlag/kroon van de tegenpartij te vinden. Groep 4 en 5 veranderde in olifanten, muizen en leeuwen. Zij speelden ‘Wie is bang voor wie.’ Op de voetbalvelden was er een estafette, voetbal, trefbal, pionnenroof, omkeerhockey en slagbal.

Appel en ijsje
In de pauze was er een appel die gesponsord werd door familie Westerlaken van ‘De Branderij’ uit Rijswijk. De ochtend werd afgesloten met een ijsje. 'We bedanken alle ouders voor de geboden hulp en het bijwonen van deze sportieve dag,' zo laten de scholen weten.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.