vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Badmintonclub Hunters introduceert 5-strippenkaart

10 mei 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Vanaf dinsdag 13 mei presenteert badmintonclub Hunters een voor de regio unieke aanbieding in de vorm van een 5-strippenkaart. Zonder lid te worden van de badmintonclub kunnen mensen dan toch gaan toch badmintonnen. Dinsdag 13 mei wordt de eerste 5-strippenkaart overhandigd aan het bestuur. Daarna zal de 5-strippenkaart elke dinsdagavond verkrijgbaar zijn in de sporthal.

De meeste sportverenigingen gaan deze of volgende week op 'zomerreces'. Badmintonclub Hunters uit Woudrichem biedt de kans om de conditie op peil te houden. In de maanden mei, juni en juli kunnen enthousiastelingen gebruik maken van één van de acht banen die elke dinsdagavond liggen te wachten in sporthal de Jager in Giessen. Een woordvoerder van BC Hunters laat weten: 'Naast de gezellige sfeer is badminton ook nog eens goed om uw conditie voor de komende vakantie op peil te houden of te brengen. Met deze 5-strippenkaart kan men elke dinsdagavond tussen 19.30u en 22.30u badmintonnen.'

Introductiekaart
Naast de 5-strippenkaart heeft badmintonclub Hunters de introductiekaart waarmee nieuwe badmintonspeler twee gratis avonden kunnen badmintonnen om te zien of deze sport voor hem of haar de meest geschikte sport is.

Badmintonclub Hunters is te vinden in Sporthal de Jager (ingang zwembad De Kikvors) aan het Jagerspad 26 in Giessen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.