donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Memorabele nieuwjaarsreceptie bij VV Woudrichem

8 januari 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Als omstreeks 14.00 uur het eerste fluitsignaal klinkt van scheidsrechter Ewout Secreve, laten de spelers van het eerste elftal van 2003 zien dat ze nog steeds een aardig balletje kunnen trappen.

Johan van Andel als laatste man is het nog steeds niet verleerd en laat menig keer zien dat hij de huidige generatie spelers nog aan kan. Ook Frans Vonk, onder toeziend oog van broer Hans, weet nog aardig uit de voeten te komen. Steek pasjes geven of zelf de vrije ruimte zoeken zijn zaken die hij niet verleerd is. Zo is het voor de supporters genieten langs de lijn. Dat er een eind uitslag van 5 – 1 komt maakt dan niets meer uit.
Langs de lijn zie je Wim Holster op twee stoelen zitten. De voet in het gips. Dat is een tegenvaller en dus voorlopig zeven weken rust.

Uniek
Het is half vijf als voorzitter Wim Schaap de microfoon ter hand neemt. Als eerste nog even terug denken aan het afgelopen jaar. Hoe Theo Stigter, Wim van Vark en Henk de Kock het aardse leven hebben verlaten. Maar ook de leuke zaken worden nog even weer in herinnering gebracht. Het kampioenschap van het eerste en tweede elftal mag echt uniek worden genoemd. Statistisch gezien komt het één keer in de 132 jaar voor dat je dit mag meemaken. Ook de reis per boot naar Brakel was een uniek gegeven en zal nog jaren later over gesproken worden. De prestatie van gisteravond waarin de zaalspelers in Gorinchem pas in de halve finale verloren van een beter spelend SVW, mag uitstekend genoemd worden.

Verwoestend
Het afscheid nemen van een aantal spelers wordt nog eens extra geaccentueerd. Corne Rooster, Robbert van Wijngaarden en Johan en Dick Wind. Zij krijgen uit handen van de voorzitter een Woerkum shirt uitgereikt met daarop hun rugnummer en alle handtekeningen van de spelers. Bij iedere speler had de voorzitter nog wel iets te vertellen. De strafschoppen van Dick werden nog even weer voor de geest gehaald. Met de rug naar de keeper en na het fluitsignaal een sprong van 180 graden en daarna verwoestend uithalen. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

Voetbal sport wedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.