donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Fietsers gezocht voor Andelo

10 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL- (Ook) Gymnastiekvereniging Andelo heeft zich ingeschreven voor de Rabobank Altena Sponsorfietstocht 2012, bedoeld om geld bij elkaar te fietsen voor een vereniging, stichting of een maatschappelijke instelling zonder winstoogmerk.

CGV Andelo: "Naar aanleiding van onze inschrijving zijn wij op zoek naar leden, broertjes, zusjes, vaders, moeders, opa’s en oma’s die graag mee willen fietsen om onze vereniging te steunen."

De sponsorfietstocht vindt plaats op zaterdag 1 september 2012 en zal 30 km lang zijn. Wij starten met de vereniging op Golfpark Almkreek, Hoekje 7B in Almkerk. Vanaf daar fietsen we 30 km door de streek. Langs de route staan stempelposten waar je een stempel op je stempelkaart kunt krijgen. De volle stempelkaart levert de club een mooi bedrag op.

"Trommel dus iedereen op om mee te fietsen voor onze vereniging. Meld je aan door een mail te sturen naar info@andelo.nl. In deze mail vermeld je wie je bent, hoe oud je bent en wie er allemaal meegaan met jou. Zodra je je hebt aangemeld volgt verdere informatie via e-mail."

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.