dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

De twee gezichten van VV Woudrichem

9 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - 'Een wereld van verschil', zo mag de het duel van dinsdagavond tegen GJS worden samengevat. De eerste helft begon Woudrichem slap en al na 12 minuten stond het 0-3 voor de gasten uit Gorinchem. GJS, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de 3e klasse en met een jonge en talentvolle ploeg onder een nieuwe trainer (Cees Lagendijk) snel het verloren terrein wil inhalen, moest daarna wat mindere in hun vaart richting het Woudrichem-doel en daardoor kon Woudrichem zelf iets meer uit zijn schulp komen.

Na rust een flink gewijzigde ploeg, wat mogelijk was door een selectie van 19 spelers, bij Woudrichem en dat maakte direct verschil in het veldspel. Er kon veel meer tegenstand worden geboden en voetballend zag het er bij vlagen heel goed uit. Desondanks kwamen de gasten nog wel op 0-4, maar vervolgens bracht Woudrichem in een kwartier tijd de stand terug tot 3-4. Eerst was het Roy van Sonsbeek, die net als zaterdag opnieuw op aangeven van Dick Wind naar de goal kon gaan, die de eerste treffer maakte. Vervolgens kon 2 minuten later ook Bori Secrève, op aangeven van Van Sonsbeek, de GJS-doelman verschalken en uiteindelijk was het Wim Holster die op aangeven van opnieuw Dick Wind op koelbloedige wijze de 3e Woudrichemse treffer kon maken.

Uiteindelijk bracht GJS kort voor tijd de stand nog tot 3-5. Met een wonderschoon afstandsschot van 25 meter was het Tom de Peuter die het laatste doelpunt van de avond op zijn conto mocht schrijven.

Oefenwedstrijd
Zaterdag speelt Woudrichem opnieuw een oefenwedstrijd. In Hardinxveld, tegen de gelijknamige tweede klasser, zal de equipe van Leon Elands wederom proberen te laten zien voetballend het verschil te maken. Duidelijk is dat de afgelopen twee nederlagen geen enkel beeld vormen voor het nieuwe seizoen, Woudrichem is namelijk bezig een heel andere stijl onder de knie te krijgen en daarmee zich in positieve zin te laten zien in deze jaargang.

Net als in Hardinxveld zal ook in Woudrichem om 14.30 uur worden afgetrapt. Hardinxveld 3 is op Het Bolwerk namelijk tegenstander van Woudrichem 2, dat zich net als het eerste elftal opmaakt voor een hoopvol, succesvol seizoen. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

Voetbal vv Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.