Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'HSV Groot Woudrichem geconfronteerd met zinloze vernielingen' Alle paaltjes lagen op de tent voor de viswedstrijd de volgende dag.
19jul

HSV Groot Woudrichem geconfronteerd met zinloze vernielingen

WOUDRICHEM - Op vrijdagavond 14 juli wordt bij het clubhuis van HSV Groot Woudrichem in de Jacoba van Beierenstraat in Woudrichem hard gewerkt. Een aantal vrijwilligers zet een tent op voor de hengelwedstrijd van zaterdag om de Groot Woudrichem Bokaal. De clubleden komen van een hele koude kermis thuis als zij de volgende ochtend zaken vernield aantreffen.

Want wat zaterdagochtend als een feestje moet beginnen, begint voor de vereniging in mineur. Van vrijdag- op zaterdagnacht vernielden onbekende vandalen de tent door uit de grond getrokken palen erop te gooien. HSV Woudrichem laat weten: 'Het bleek voor een onbekend aantal opgeschoten jongeren nodig om ons te trakteren op een aantal vernielingen. Zo werden er een tiental paaltjes met nummers die dienen als steknummers uit de grond getrokken. Deze palen zijn over het hek van het afgesloten complex op de partytent gegooid, met als gevolg dat deze tent kapot is.

Iets gezien of gehoord
Ook lag het hele terrein bezaaid met kapotte bierflessen, alles zat daardoor onder het glas. 'Wij betreuren ten zeerste dat er in luttele minuten zoveel vernield moet worden waar vrijwilligers dagen mee bezig zijn om wat moois op te bouwen. Wij willen u daarom vragen of er iemand in de buurt van het clubhuis iets gezien of gehoord heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 juli, graag contact opnemen met iemand van HSV Groot Woudrichem of de politie.

Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie door de vereniging.Deel dit bericht met je vrienden!