Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie doet inval in Almkerkse woning en bedrijf' Politie, Fiod en militairen doen inval op 9 locaties in de regio.
11jul

Politie doet inval in Almkerkse woning en bedrijf

ALMKERK / REGIO - De Fiod en de politie zijn dinsdagmorgen(11-7)  begonnen aan een witwasactie in diverse plaatsen in de regio. De politie viel onder meer binnen in een woning en bij een bedrijf in Almkerk. 

In 2016 werd een onderzoek gestart tegen vier verdachten. Om bewijsvoering in dit onderzoek te vergaren werd vanmorgen in alle vroegte onder leiding van een Rechter-Commissaris binnengevallen op negen locaties. Specialisten van Defensie gingen mee bij de witwasactie. 

Doorzoekingen

Alle panden worden onderzocht door tactische rechercheurs van de Fiod en de politie. Er wordt gebruik gemaakt van speurhonden. 'Ook zal er militaire bijstand zijn', aldus de politie. Gezocht zal worden naar bewijs ten behoeve van het onderzoek. Er wordt beslag gelegd op waardevolle goederen.

Er zal een groot gedeelte van de dag onderzoek verricht worden. 

In Kaatsheuvel gaat het om verschillende woningen en bedrijven, in Waalwijk om een woning, in Rijen een bedrijf en in Aalst een recreatiewoning. In Almkerk deed de politie een inval in een woning en een bedrijf.Deel dit bericht met je vrienden!