vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Automobilist rijdt jongetje (9) aan en gaat er vandoor

1 april 2016 (door WoudrichemNet)

ANDEL -Donderdag (31-03)  omstreeks 19:45 uur werd een 9-jarig jongetje aangereden door een personenauto op de Gezetstraat in Andel. De bestuurder reed door.

Het voertuig waardoor het jongetje is aangereden is een oranje Opel, oud model, waarschijnlijk van het type Manta. De bestuurder is doorgereden zonder zich om het jongetje te bekommeren. Hij vond het nog wel nodig om 'kankermongolen' te roepen.

Met het jongetje gaat het gelukkig goed.

Politieteam  Dongemond laat weten: 'Wij willen natuurlijk graag weten wie de bestuurder is van dit voertuig. Bent u of kent u de bestuurder van dit voertuig, of bent u getuige geweest van de aanrijding? Neem dan contact op met politie Dongemond via 0900-8844.'

UPDATE:
Inmiddels heeft de eigenaar van de auto zich gemeld en is het incident in onderzoek. Team Dongemond noteert: 'Op 31 maart 2016 werd door de Politie Dongemond een bericht op Facebook geplaatst omtrent een oranje Opel die na een aanrijding met een kind zou zijn doorgereden. Dit bericht is via Facebook door veel mensen gedeeld. De bestuurder heeft zich naar aanleiding van deze ophef vrijwillig bij de politie gemeld. De ouders van het betrokken kind en de bestuurder zijn met elkaar in contact gebracht. Uit dit gesprek is niets van enige opzet gebleken. De politie en de ouders van het kind zullen verder dan ook geen stappen ondernemen jegens de bestuurder van de Opel.

Wij zijn dankbaar dat dit bericht mede dankzij onze volgers snel heeft geleid tot het traceren van de bestuurder. De kracht van social media is hiermee wederom bewezen.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.