vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Kinderen uit Altena kijken en luisteren naar klassieke muziek

20 maart 2018 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / ALTENA - Op woensdag 14 maart bezochten leerlingen van maar liefst acht basisscholen uit de regio de voorstelling ‘De Liefhebber’ in het Chassé theater in Breda. Een prachtige familievoorstelling die werd gespeeld door zestig muzikanten van het Philharmonisch orkest. Het was tevens de laatste voorstelling die kinderen uit Altena bezochten met een bijdrage vanuit Rotary Woudrichem.

Door de samenwerking van Rotary Woudrichem, Bibliotheek CultuurPuntAltena en de afgelopen jaren ook Rabobank Altena, maakten veel  kinderen uit het Land van Heusden en Altena kennis met de pracht van klassieke muziek. Voorafgaand aan de concerten werd er op school aandacht besteed aan de klassieke klanken van het orkest. Op een speelse wijze kwamen de leerlingen van de boven -en onderbouw in contact met deze prachtige muziek. Zo kwamen er muzikanten op school en werden er lesmaterialen beschikbaar gesteld.

Bedankt
Bibliotheek CultuurPuntAltena bedankt Rotaryclub Woudrichem hartelijk voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren: 'We hopen elkaar in de toekomst opnieuw te mogen ontmoeten.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.