vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Een avondje lachen met Generaal Pardon!

13 december 2017 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Voor wie met Generaal Pardon! een avondje wil lachen gaat 14-12 naar de improvisatie-theater-voorstelling in ‘t Wapen van Emmickhoven in Almkerk.

De voorstelling is een aaneenschakeling van diverse improvisatie-games. Het publiek wordt actief bij de voorstelling betrokken door de spelers. Zij vragen het publiek om suggesties waarmee de spelers direct ter plekke een scène maken.

Bloemen werpen
Wie een scene of vondst van een speler echt hilarisch vindt, alat dat direct laten blijken door de symbolische (kunst-)bloem op de stoel naar de speler te werpen. Als instant beloning.

Voor wie?
Improvisatietheater is leuk voor jong en oud. Ook voor middelbare scholieren, die in eerdere voorstellingen zeer actief meededen met de suggesties.

Op 14 december spelen Lida Hagenaars, Jacky van der Vleuten, Eric Schopman, Lianne van der Vliet, Rob Latten, Loes van Leeuwen en Albert van Buren. De muzikale begeleiding komt van de crème de la crème van improland: Marco van Duuren op keyboard.

Kaarten
De ‘zaal’ is open om 19.30 en om 20.00 uur is de aanvang. Er is een pauze en nazit voor wie dat wil.
Kaarten: entree is € 5,-. Reserveren kan via www.yrrostheater.com. Kaarten ook aan de zaal, maar de reserveringslijst krijgt voorrang en vol=vol.

(advertorial)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.