vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Aflevering 10 trekt hoge kijkcijfers voor Wourkemse Tinus

1 november 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De kijkersschare trok maandagavond weer 'ouderwets' aan. Dokter Tinus kon met alfvering 10 opnieuw tekenen voor ruim 1 miljoen mensen die hun tv of tablet afstemden op SBS6.

Met een marktaandeel van 16% (1,1 miljoen) zit Tinus als vanouds vast op de 'magische' grens die de serie al 6 seizoenen lang scoort. 

In deze aflevering is het hele dorp in de ban van filmopnames over de verzetsheld van Wourkem. De opnames daarvoor werden opgenomen langs de Woerkumse Boven Merwede, het gebied vanaf de historische haven tot het Oudendijksche Gat. Drie dagen lang was de strook de set voor locaties uit de Tweede Wereldoorlog, explosies én de Woerkumse brandweer. De laatste hield een professioneel oogje in het zeil toen de frietpaleis van Koos met een enorme knal en een hiermee gepaard gaand knetterend vuur de lucht in ging. Voor cast, crew en figuranten werden het hiermee, naast drie lange, zonovergoten dagen, bijzondere opnames. Gelet op de reacties op Facebook was het voor velen een smulpartijtje.

Aflevering 11
De volgende aflevering staat voor de liefhebbers ook alweer klaar. SBS6 noteert: 'Tinus wordt opgeroepen door de burgemeester, die hulp zoekt voor haar zoon. Geheel tegen zijn zin gaat hij naar het bos, waar de twee in een vakantiehuisje zitten. Bert wil samenwerken met Dokter Tinus. Tinus moet hier niets van hebben. Kim weet dat ook. Nu Tinus in het bos zit, probeert zij uit alle macht de patiënten van Tinus te behoeden voor de praatjes van Bert. Ze moet zelfs inspringen als één van Berts klanten bijna bezwijkt.'

(Foto Woudrichem.net)

Lees meer over:

dokter tinus kijkcijfers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.