Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Theaterhoppen ligt op stoom. Er zijn nog kaarten ...'
09okt 2017

Theaterhoppen ligt op stoom. Er zijn nog kaarten ...

WOUDRICHEM - Op 4 en 5 november wordt er voor de vierde keer ge-theater-hopt in de vesting van Woudrichem. Dan worden huiskamers en bijzondere locaties  weer even omgedoopt tot mini-podium. Zondagmatinee en zaterdagavond zijn uitverkocht. Voor de zaterdagmiddag, 4 november zijn nog kaarten te bestellen.

Zaterdagmiddag treden op:

  • Charivari trio (muziek)
  • Demant & Mol (kleinkunst - PuntKomma)
  • TG YrroS! (tragikomedie - Innova)
  • Mirjam van den Bogaard & Izak Boom (muziektheater - Knaagdier)

In één avond of middag bezoek je, lopend door de Woerkumse vesting, artiesten op 4 bijzondere speellocaties. Daar kun je op aanraak-afstand genieten van verschillende podium-genres. Ook dit jaar is er een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang, dans en kleinkunst.

Speellocaties
Bezoekers worden weer op een centrale plaats ontvangen (Café ‘t Hoekske) en groepsgewijs (lopend) begeleid naar de intieme speellocaties waar alle 4 de voorstellingen simultaan worden gespeeld. Met dank aan de gastvrijheid van de vestingbewoners die hun huizen weer spontaan beschikbaar stellen voor cultuur en aan onze enthousiaste groepsbegeleiders.

Kaartverkoop
Voor de zaterdagmiddag, 4 november, zijn nog kaarten te bestellen. De Passe Partout kaart kost 25 euro p.p. voor vier voorstellingen inclusief ontvangst met koffie en thee bij Café ‘t Hoekske en een gratis pauzedrankje op de tweede speellocatie. Reserveren (en meer info) kan via www.theaterhoppen.nl

2018
De kaarten voor zondagmiddag en zaterdagavond waren al snel uitverkocht, met wachtlijsten voor beide data. Mocht je dit jaar niet kunnen maar er volgende keer graag bij zijn? Meld je dan aan via www.theaterhoppen.nl/contact/ Dan krijg je volgende zomer de kans op de exclusieve voorverkoop.

Zie ook de Agenda op Woudrichem.Net

(Foto Woudrichem.Net - Theaterhoppen 2016)

Zie ook:
Theaterhoppen in de Vesting. Kaartverkoop gestart (di, 15 aug 2017)
Theaterhoppen 2017 staat alweer in de lak (do, 6 jul 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!