vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Kijken naar Dokter Tinus. Dat blijven velen doen

19 september 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dokter Tinus noteerde maandag 18-9 een aantal van 946.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 15 procent. Dat blijkt uit informatie van de Media Courant. Het was de vierde aflevering uit de populaire tv-serie rond hoofdrolspeler Thom Hoffman, alias Martinus Elzenbosch.

Met deze cijfers schaart de dokter uit Wourkem zich (opnieuw) in het rijtje best bekeken programma's.

Het kijkersaantal op deze maandagavond lag iets onder de weekcijfers van vorige week: 52.000.
Maandag (11-9) noteerde Stichting Kijkcijferonderzoek (SKO) 998.000 mensen die hun toestel op de dorpsdokter van Wourkem afstemden. Eerdere weekcijfers waren 715.000 en 884.000.

Dit alles is exclusief de voor- en nakijkers. Worden die opgeteld dan is Dokter Tinus opnieuw goed voor dik 1 miljoen kijkers. 

Aflevering vijf
Wie vooruit wil kijken, aflevering vijf staat ook alweer online. SBS6 laat op haar pagina weten: 'Aangespoord door Martha gaat Tinus naar een dansavond waar hij een perfect danspaar vormt met een bijzondere vrouw. Koos probeert een opdringerige dame te ontlopen en ook Ken weet niet wat hij aan moet met aandacht uit onverwachte hoek. Ondertussen moet Ken zich bezighouden met een kippendief die het dorp onveilig maakt. Heeft die kippendief iets te maken met het bouwproject dat Bert in Wourkem wil realiseren?'

Maandag 25 september wordt deze aflevering op TV uitgezonden. Onderstaand al via Woudrichem.Net.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.