Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dokter Tinus onderweg naar 1 miljoen kijkers' 'Magische' grens van 1 miljoen kijkers op de maandagavond bijna gehaald.
12sep 2017

Dokter Tinus onderweg naar 1 miljoen kijkers

WOUDRICHEM - WOURKEM: Na een aanvankelijke slow start is Dokter Tinus op de maandagavonden terug waar de serie ook de vorige seizoenen zat: rond de 1 miljoen kijkers.

De dokter zit duidelijk in de lift. Afgelopen maandag (11-9) noteerde Stichting Kijkcijferonderzoek (SKO) 998.000 mensen die hun toestel op de dorpsdokter van Wourkem afstemden. Eerdere weekcijfers waren 715.000 en 884.000. Dit is exclusief de voor- en nakijkers. Worden die opgeteld dan wordt het 'magische' cijfer van 1 miljoen zeker overschreden. Goed nieuws voor Tinus en consorte dus.

Blijven
Er is nog meer goed nieuws, maar dan voor de Wourkemmers. Aan het einde van deze derde aflevering laat Tinus weten definitief in Wourkem te blijven. Aan zijn uitstapje naar het grote Academische Ziekenhuis in Amsterdam komt daarmee een einde. Omroep Brabant kan dus haar verslaglegging bijstellen. De Brabantse omroep liet eerder weten dat de serie zich niet meer in Woudrichem zou afspelen. 

Dating
Inmiddels staat ook de nieuwe aflevering (nummer 4) al online bij SBS6. De zender laat voor de gelegenheid weten: 'Tante Martha vindt dat Tinus weer eens op zoek moet naar een vrouw. Eigenlijk gunt het hele dorp dokter Tinus wel weer een nieuwe relatie. Maar de dating-avond die Tinus uitprobeert is geen succes. Tot Tinus' grote schrik blijkt Kim geen diploma voor dokters-assistente te hebben. Tinus moet streng zijn en ontslaat haar: zonder een diploma kan Kim haar werk toch niet goed uitvoeren. Bert stort zich weer op een nieuw project, maar kiest hij wel de juiste zakenpartners?'

(Foto Redactie Woudrichem.Net)

Zie ook:
Kijkersaantal Dokter Tinus trekt aan (di, 5 sep 2017)
Kijkcijfers start Dokter Tinus onder de 1 miljoen (wo, 30 aug 2017)
Dokter Tinus opnieuw genomineerd voor Televizier-Ring (ma, 28 aug 2017)
Dokter Tinus laat veel Woerkum zien in 1e aflevering (di, 22 aug 2017)
Wourkemse spreekuren Dokter Tinus starten 28 augustus (di, 15 aug 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!