Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dokter Tinus opnieuw genomineerd voor Televizier-Ring' Gaat de Gouden Televizier-Ring dit jaar naar de populaire serie rond Dokter Tinus?
28aug

Dokter Tinus opnieuw genomineerd voor Televizier-Ring

WOUDRICHEM - WOURKUM: De vierde en laatste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring verkiezing zit er dus op. De twintig favoriete programma's van Nederland zijn bekend. Dokter Tinus heeft opnieuw een nominatie in de wacht gesleept voor de felbegeerde televisieprijs.

De Zilveren Televizier-Ster ging vorig jaar naar acteur Thom Hoffman voor zijn creatie van (onder meer) Dokter Martinus Elschenbos. De Ster werd toen voor de allereerste tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala als publieksprijs uitgereikt voor de beste acteur.

Thom Hoffman en zijn televisiegemalin Lisa, (Jennifer Hoffman) waren beiden genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2016 in de categorie Beste Acteur en Beste Actrice.

Thom Hoffman was in 2015 eerder ook al genomineerd.

Andere nominaties zijn onder meer: De slimste mens, De wereld rond met 80-jarigen, Dream school, Expeditie Robinson, Gort over de grens, Heel Holland bakt, Jinek.

Stemmen

Vanaf dinsdag 22 augustus kan iedereen tijdens de Gouden Televizier-Ring Verkiezing stemmen op een van de in totaal 25 titels die op de selectielijst staan. Daarbij worden op www.Televizier.nl/ring ook de stembussen geopend voor de Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren in de categorieën Beste Presentator, Beste Presentatrice, Beste Acteur en Beste Actrice.

Op donderdag 12 oktober presenteren Jan Smit en Art Rooijakkers het Gouden Televizier-Ring Gala live op NPO 1. Op die avond zal blijken wie met de prijzen naar huis gaat.

Zie ook:
Thom Hoffman publieksfavoriet met Zilveren Televizier-Ster (do, 13 okt 2016)
Kijkcijferkanon Tinus genomineerd voor Zilveren Televizier-Ster (do, 29 sep 2016)
Kijkcijferkanonnen Tinus en Lisa genomineerd voor Gouden Televizier-Ring 2016 (di, 6 sep 2016)
Dokter Tinus opnieuw kijkcijferkanon, maar mist nominatie Televizier Ring (ma, 28 sep 2015)
Dokter Tinus opnieuw in de race voor Gouden Televizier-Ring (do, 27 aug 2015)
Dokter Tinus nu al in de race voor Televizierring 2015 (vr, 12 dec 2014)
Laat Dokter Tinus zich ringeloren voor de Televizierring? (do, 28 aug 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!