donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus laat veel Woerkum zien in 1e aflevering

22 augustus 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WOERKUM - WOURKEM: Gisteravond (21-8) zette SBS6 de allereerste aflevering van Dokter Tinus seizoen 6 al online. Een aflevering met heel veel Woerkum. De Vesting kwam in de verschillende scènes prominent in beeld.

Wie wil kan dus al vooruitkijken op de première die maandag 28-8 plaatsvindt. 

In de eerste aflevering zit Dokter Tinus in Amsterdam. Hij ging daarheen nadat Lisa uit Wourkem wegging. In een academisch ziekenhuis werkt hij als topchirurg. Het gaat hem voor de wind. Tinus ziet geen enkele reden terug te keren naar Wourkem.
SBS6 noteert op haar website: 'In Wourkem is de praktijk overgenomen door Dokter Santing. Alleen zij blijkt een erg slechte dokter te zijn en schrijft iedereen maar vitaminepillen voor. Hoewel Dokter Tinus niet altijd even aardig was, missen de bewoners van Wourkem hem wel!'

Vesting
Ondertussen stuitert Agent Ken door de Vesting, shopt hij een ring in de Kerkstraat, babbelt hij met Jantine, zijn aanstaande bruid, in de Bagijnestraat, zit Tante Martha ziek thuis in de Landpoortstraat, spelen kinderen bij de Rijkswal, raast Bert de Groot met zijn nieuwe Range Rover langs de NH kerk, sprint Koos de Hoogstraat door en dineren Ken en Jantine in Het Oude Raedthuys. En meer ...

Natuurlijk, Woudrichem is al vijf seizoenen decor voor de serie rond de ontdooiende dorpsdokter. Maar de kakelverse aflevering van seizoen 6 zet het stadje wel (weer) prominent op de kaart.

Dokter Tinus is vanaf maandag 28 augustus elke maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

(Foto uit video SBS6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.