Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zeynep Bal nieuwe jongerenwerker Woudrichem' Zeynep werkt drie dagen per week in dienst van de gemeente.
02aug

Zeynep Bal nieuwe jongerenwerker Woudrichem

WOUDRICHEM - De gemeente Woudrichem heeft een nieuwe jongerenwerker aangesteld. Zeynep Bal is per 19 juni enthousiast begonnen. Dit na het vertrek van Lianne van der Vliet bij Stichting De Vleet. Op Facebook stelt Zeynep zich voor...

"Zoals sommige van jullie al weten is Lianne op 26 april gestopt met het werken bij Stichting de Vleet. Stichting de Vleet is na het stoppen van Lianne ook gestopt met het uitvoeren van het jongerenwerk. De gemeente Woudrichem heeft het besluit daarom ook genomen om het jongerenwerk intern op zich te nemen. Per 19 juni ben ik in dienst getreden bij de gemeente Woudrichem als de nieuwe jongerenwerker.

Ik ben Zeynep Bal, 24 jaar oud en geboren en getogen in Gorinchem. Ik heb reeds 8 jaar ervaring in het werken met jongeren en kinderen. Ik ben er gaandeweg achter gekomen dat mijn hart ligt in het werken met jongeren. Ik ben er voor de jongeren en zal me daarom ook bezig houden met het vertegenwoordigen van de belangen van de jongeren. Ik ben werkzaam op de maandagen, woensdagen en donderdagen en bereikbaar via Facebook en tevens via de mail op zbal@woudrichem.nl Voel je dus vrij om een berichtje te sturen als er iets is waarbij ik je verder zou kunnen helpen. Tevens zou ik het leuk vinden om kennis te maken met mijn ‘’nieuwe’’ Facebook-vrienden!"Deel dit bericht met je vrienden!