zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

De Werf feestelijk geopend

2 juli 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De Werf in Woudrichem is klaar. Op zaterdag 1 juli opende het hernieuwde pand onder een ruime belangstelling officieel de deuren. Dat werd omlijst met allerlei feestelijkheden voorfgegaan door de overhandiging van de sleutels aan de nieuwe gebruikers. Het publiek nam met enthousiasme kennis van de metamorfose.

In het vroegere gemeentehuis aan het Raadhuisplein zijn nu diverse gemeentelijke diensten ondergebracht. Er huizen nu verschillende organisaties onder één dak. Dat zijn Bibliotheek CultuurPuntAltena, de gemeente Woudrichem, VluchtelingenWerk, Centrum voor Jeugd en Gezin, stichting De Vleet en vanaf 2018 Kinderopvang BuitenGewoon.

Om twee uur werd de opening officieel door de overhandiging van de eerste sleutel aan burgemeester Noordergraaf door wethouder Renze Bergsma.

Activiteiten
Voor jong en oud was er van alles te doen zoals workshops, demonstraties, muziek, poëzie, stormbaan, verkeersplein met fietsjes, speurtocht door het gebouw, koffie, thee, hapjes en mensen konden struinen tussen de boeken en er waren diverse knutselactiviteiten.

Visnet
Fotograaf Lian Oomen schoot voor Woudrichem.net de sfeervolle plaatjes: 'Het is voor mij een bijzondere eer, want de grote foto van een visnet tegen de wand, die je ziet op de tweede foto, is door mij gemaakt namens Fotogroep Lumière.'

Meer info over De Werf via www.dewerfwoudrichem.nl

Lees meer over:

gemeente Werf raadhuis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.