Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Natuurlijk (biologisch) netwerken met Open Coffee Altena 29.0' Natuurlijk netwerken op biologische basis... Dat is OCA 29.0.
28mei

Natuurlijk (biologisch) netwerken met Open Coffee Altena 29.0

ALMKERK - Open Coffee Altena 29.0 gaat wel naar een heel bijzondere locatie dit keer... Aflevering 29.0 wordt georganiseerd bij Kookstudio Zoet Zout Zijn in het lommerijke Almkerk.

Op 8 juni aanstaande ontmoeten ondernemende regiogenoten elkaar bij de pittoreske kookstudio op het adres Hoekje 4. Er is goed weer besteld, dus het zakelijk ontmoeten gebeurt dan ook buiten in de lommerijke tuin. Het motto van Open Coffee Altena is al sinds jaar en dag 'Geven is het nieuwe zakendoen.' Ofwel 'Hoe bied ik de ander meerwaarde waar beiden mee verder komen?' Als er al een locatie is die aan die visie sfeervol kan bijdraagt, dan is dat beslist bij Zoet Zout Zijn.

Natuurlijk
Gastvrouw deze aflevering is Petra Pruijsen: 'Ik nodig de ondernemers graag uit in mijn keuken. Om te koken, te leren, te genieten, te eten, te ontmoeten. Ik werk uitsluitend met pure ingrediënten en groenten van dit seizoen, minimaal 80% biologisch. Tijdens workshops en cursussen krijg je informatie over producten uit de natuurlijke keuken en hoe hoe je evenwicht kunt maken in je maaltijd.'

Rode Stip en Gele Spot
Op het adres Hoekje 4 in Almkerk ligt natuurlijk weer de Rode Coffee Stip voor de pitches. Ook zal de Gele Coffee Spot weer prominent aanwezig zijn: een fysieke ontmoetingsplek die nieuwe netwerkers verder wil helpen. Uiteraard blijft ook de B2B-kalender van Ondernemend Altena beschikbaar om input te geven aan ondernemersevents in de regio. 

De feiten
Open Coffee Altena 29.0 is op 8 juni a.s. bij Kookstudio ZoetZoutZijn, Hoekje 4, 4286 LN in Almkerk. Tijd van 09.30 uur tot 11.00 uur. Aanmelden (graag!) via www.OndernemendAltena.nl. Met name handig als je vooraf wilt nagaan wie er komt en met wie je een connectie wilt aangaan. Dat alles onder de noemer 'effectief netwerken'. 

(Foto ZoetZoutZijn)Deel dit bericht met je vrienden!