donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus schort Woerkumse spreekuren op...

23 mei 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dokter Tinus verdwijnt heel even uit het Woerkumse straatbeeld. Voor deze week zijn de opnamen in de Vesting klaar en doktert Tinus op andere locaties verder op weg naar de datum van uitzending ergens dit najaar. 

Werden de achterliggende weken onder meer opnamen gemaakt in de Lemmenskamp, de Teerkamer, de Hoogstraat, en in café 't Hoekske, voor nu even geen cast en crew meer in de Vesting. Wie zich tijdens de achterliggende opnameperiode door Woerkum verplaatste, kon zomaar acteurs tegenkomen als Johnny Kraaikamp, Georgina Verbaan, Juliette van Ardenne, Merlijn Kamerling, natuurlijk Thom Hoffman, alsook Tygo Gernandt, Rick Hoogendoorn, Margreet Blanken, Tina de Bruin, de Vlaamse actrice Joke Devynck, Beppe Costa of Nanette Drazic. Stuk voor stuk namen die hun sporen hebben verdiend in de film- en theaterwereld.

Maar voor nu dus ook even geen cateringwagen meer op de holding achter het Arsenaal. Even geen wachtende, koffiedrinkende figuranten meer in de kruitkelders aldaar. Het is even rust in de tent. Hoewel met het Festivalweekend voor de deur, de warenmarkt, het kampioenschap visbakken en meer, zal er weinig rust zijn voor de vestingbewoners. Vanaf Hemelvaartsdag bruist Woudrichem wéér. Maar dan op een andere manier.

Studio

De camera's van Tinus verplaatsen zich komende tijd onder meer naar Beesd en Amsterdam. Daar zullen de nodige meters film geschoten worden. Op 29 mei en 30 mei doen cast en crew Woerkum weer aan.

Ook duidelijk is dat de serie in september weer op de Nederlandse televisie komt bij SBS6. Avond en tijdstip van uitzending worden later bekend gemaakt.

(Foto's Woudrichem.Net)

Zie ook:

Lees meer over:

vesting dokter tinus filmopnamen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.