vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank geldautomaat in Andel verhuist

22 mei 2017 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / ANDEL: Rabobank heeft in het afgelopen jaar verschillende keren met plofkraken te maken gehad. Deze plofkraken brachten schade toe aan de geldautomaten en aan omliggende panden. De bank neemt daarom een aantal maatregelen. Uitgangspunt daarbij is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijven. In Andel gaat de geldautomaat  verhuizen.

Johan Verweij: 'Sinds vorig jaar wordt de Rabobank in toenemende mate getroffen door plofkraken of pogingen daartoe. Dit geeft veel schade en overlast. Daarom nemen we maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen. Per geldautomaat bekijken we, in overleg met de gemeente,  of er maatregelen nodig zijn. Diverse criteria bepalen of locaties van geldautomaten in de huidige tijd nog voldoende veilig zijn, met name voor omwonenden. Uit de analyse in Andel is gebleken dat er een alternatief moet komen. Als Rabobank willen we graag een geldautomaat in Andel behouden.'

Beschikbaarheid
Daarom wordt de geldautomaat naar verwachting medio augustus verplaatst naar de Spar aan de Burgemeester Van der Schansstraat 18. Deze geldautomaat is beschikbaar tijdens openingstijden van de Spar.

Wanneer er meer bekend is over de exacte datum waarop de geldautomaat in Andel wordt verplaatst, worden klanten en omwonenden daarover geïnformeerd. Zodra er meer bekend is over de andere geldautomaten worden ook dan klanten en omwonenden geinformeerd.

Lees meer over:

geldautomaat bank Schansstraat
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.