Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Woerkums kampioenschap vis bakken bereikbaar over het water' Ook dit jaar wordt er een grote drukte verwacht in de Woerkumse Vesting
10mei

Woerkums kampioenschap vis bakken bereikbaar over het water

WOUDRICHEM - In samenwerking met veerdienst Riveer zal het 21e Woerkums kampioenschap vis bakken extra goed bereikbaar zijn. Gebruik maken van de diverse veren is een uitstekend alternatief voor de auto. Het veer meert af direct bij het evenement op de oever van de Vesting Woudrichem.

Riveer beschikt over voldoende fietsenstalling aan de oevers, onder meer in de tijdelijk ingerichte fietsenstalling op het Veerhoofd aan Woudrichemse zijde.

Extra afvaarten vanaf Gorinchem
Gelet de verwachte grote drukte zal er vanaf Gorinchem naar Woudrichem worden gevaren middels een aangepaste dienstregeling. Ieder half uur vertrekt een veer van en naar Woudrichem. De eerste afvaart vanuit Gorinchem start om 10:15 uur, de laatste afvaart vanuit Woudrichem zal om 17:30 uur zijn.

Vanaf Hardinxveld, Werkendam en Sleeuwijk stapt men over in Gorinchem om aansluitend Woudrichem te bereiken. Vanaf Slot Loevestein en Fort Vuren is Woudrichem rechtstreeks bereikbaar. Daarnaast is de Watertaxi een prima alternatief wanneer bezoekers hun eigen tijd wensen te bepalen.

Riveer App
Riveer laat weten: 'Om lange wachttijden te voorkomen adviseren wij u uw tickets alvast aan te schaffen via de Riveer app. Ook vindt u hier alle benodigde informatie over de aangepaste dienstregeling en blijft u op de hoogte van al het nieuws rondom de afvaarten richting Woudrichem.'Deel dit bericht met je vrienden!