woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Opnamen Dokter Tinus 14 maart van start

8 maart 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM /  WOURKEM: Waar velen op al lang op hoopten, gaat dan eindelijk gebeuren. Seizoen zes gaat van start. Op 14 maart snorren weer voor het eerst de camera's in de Vesting van Wourkem, het stadje van dorpsdokter Martinus. Elsenbosch. Voor initmi: Dokter Tinus. Het enthousiasme is opnieuw groot bij cast, crew én figuratie.

Een maand eerder (16-2) was de kick-off in Café 't Hoekse aan de Kerkstraat. De figuratie kwam toen bij elkaar voor een meet en greet én de laatste nieuwtjes van de productie. De mensen van productiemaatschappij Fiction Valley meldden die middag dat zich maar liefst 1200 figuranten hadden aangemeld voor de populaire tv-serie. Een recordtoeloop, zo liet de aardige productiedame weten. Noodgedwongen besloot men dan ook de inschrijving te sluiten. Vol was vol.

Aanmeldingen
Maar het kan verkeren... Ondertussen valt op Facebook te lezen: 'Zoals sommige al hebben gemerkt zijn we weer begonnen met figuranten uitnodigen voor volgende week. Super om jullie enthousiasme te lezen. Maar mocht je nou niet uitgenodigd worden of je krijgt geen reactie terug, wees niet getreurd want we gaan nog tot eind juli draaien dus er zijn genoeg mogelijkheden dat je er de volgende keer wel bij bent. We gaan proberen alle aanmeldingen zo goed mogelijk in te zetten, zodat iedereen blij en tevreden is. Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel op de set bij Dokter Tinus. Groetjes Edwin,'

Vragen
Inmiddels werden vanuit het productieteam al de nodige vragen het land ingestuurd, varierend van 'een oud donker busje' en 'een leegstaande loods' tot een 'boerenpickup'. Wie ze beschikbaar had, of iemand zou weten, werd dan ook van harte uitgenodigd te reageren. Ingrediënten die het verhaal van Dokter Tinus weer smakelijk zullen maken.

Wanneer de seizoen zes precies op de buis komt, is nog niet duidelijk.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.