woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Brekend! Dokter Tinus voor de 6e keer naar Wourkem

8 februari 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Wat al maanden sluimderde in de krochten van televisieminnend Nederland, is nu officieel: Dokter Tinus komt terug voor een zesde seizoen. Thom Hoffman maakte dit vandaag namens SBS bekend.

Hoffman: 'Ik mag officieel van SBS6 bekend maken dat er een nieuw seizoen van Dokter Tinus komt. Wanneer dat wordt uitgezonden is nog niet bekend.'

In november werd de mededeling al gedaan tijdens de presentatie van het jaarprogramma van SBS. Programmadirecteur Remco van Leen verwoordde het toen als volgt: 'Celblok H en Dokter Tinus verlengen we. Dat kan niet anders: dat is zo sterk.' Nadien belde de redactie van Woudrichem.net de producent Fiction Valley om het genoemde 'hard' te krijgen. De dame aan de telefoon sprak echter dat de gedane melding 'slechts de wens was van Van Leen.' Definitief wilde zij Tinus' komst toen nog niet bevestigen.

Opnamen
Voor de vele fans telt maar één ding: de melding van Thom Hoffman vandaag op Facebook.'Over een paar weken beginnen we al met de opnamen. Ik kan niet wachten om weer in de huid van dokter Tinus te kruipen.'

Door de productie werden eerder ook al de nodige locaties bezocht. De productiemedewerkers zijn niet alleen in de Vesting gesignaleerd, hun aanwezigheid werd ook door locatiehouders bevestigd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.