vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Theatherhoppen 2016 telt de dagen af...

13 oktober 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 4 november start het Theaterhop-weekend van 2016 (4,5,6 november). De animo is weer hoog, zo laten de Theaterhoppers weten. Zondag en zaterdag zijn bijna uitverkocht, de allerlaatste kaarten zijn nu te koop. Ook de vrijdagavond loopt nu snel vol.

Via de media plaatst de organisatie deze oproep: 'Heb je al eerder genoten van het huiskamertheater van Theaterhoppen of heb je er over gehoord en wil je ook graag zo’n verrassende avond of -middag meemaken? Reserveer dan snel want er zijn nog maar 40 kaarten beschikbaar. Ook leuk voor jongeren.'

Op vrijdagavond valt te genieten van vier voorstellingen: Maya van As (Cabaret), Izak Boom (kleinkunst), Productiegroep THG (muziektheater door jeugd/jong volwassenen) en Theatergroep YrroS! (komische tragedie). Deze worden in groepen van 25 personen al wandelend bezocht op hun bijzondere speellocaties.

Informatie
Gezamenlijke start en ontvangst (en nazit) in Café ‘t Hoekske. Kaarten kosten € 25,-, voor de 4 voorstellingen en zijn inclusief ontvangst met koffie en  thee en een pauzedrankje. Het hele programma (en meer info) staat op www.theaterhoppen.nl, waar je ook via een formulier kunt reserveren.

Zie ook:

Lees meer over:

vesting Woerkum Theaterhoppen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.