zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Visserijdagen bieden bruisend programma

15 augustus 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  'Zalm vernomen!' Het feestprogramma ziet er ook dit jaar weer veelbelovend uit. Van 23 tot en met 27 augustus zijn er tijdens de 13e Visserijdagen in de feesttent op d’n Bol diverse activiteiten. Naast de roeiwedstrijden (inschrijven kan nog steeds) op de Maas op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn er ook diverse andere, gratis activiteiten in de feesttent, die worden georganiseerd door Café ’t Hoekske.

Het prgramma ziet er als volgt uit:

  • Dinsdag 23 augustus – 22:00 uur DJ Arie Hak
  • Woensdag 24 augustus – 20:00 uur @MAAS Bewonersplatform
  • Donderdag 25 augustus – Woerkumse Artiestenavond onder leiding van Ad Baks en Gabriel Gort
  • Vrijdag 26 augustus – 20.30 tot 22.00 uur Koren avond
  • Vrijdag 26 augustus – 22.00 tot 01.00 uur Hollands Avond mmv Patrick Willemse (zanger/DJ bekend uit het Amsterdamse nachtleven) en John de Bever (bekend van “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht."
  • Zaterdag 27 augustus is de tent de overdag geopend voor een drankje. ‘s Avonds is er vanaf 20.00 uur een spetterend optreden van de akoestische rockband K’BAM! m.m.v. Ben Blue.

'K ’BAM! is een band waarover wordt nagepraat', aldus de Visserijdagen op Facebook. De gitaristen van K’BAM!, de akoestische rockband, laten hun elektrische gitaren en versterkers thuis. Zo zit de band niet vast aan “geluidjes” en kunnen ze zich helemaal storten op waar het om gaat: Heel veel liedjes spelen. De band heeft een enorm repertoire aan Engelstalige popcovers en bindt zich niet vast aan een stijl. Zodoende is K’BAM! uitermate flexibel en de band wordt wel een “levende jukebox” genoemd; met grote regelmaat wordt er gespeeld wat het publiek roept. Rock, blues, funk, disco, reggae of country; de heren draaien hun hand er niet voor om.

Dit optreden wordt om 23:00 uur onderbroken voor het traditionele vuurwerk, waarna K’BAM! hun optreden voortzet.

Zie ook de Agenda op Woudrichem.net

Lees meer over:

vesting Bol Woerkum visserijdagen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.