donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Business Alpha start in september als nieuw initiatief in de regio

28 juli 2016 (door WoudrichemNet)

REGIO - Een groep ondernemers uit de regio Altena start met een Business Alpha. Doel is om 'voor ondernemers, door ondernemers' kennis te delen over het christelijk geloof en de  toepassing daarvan, persoonlijk alsook binnen de onderneming.

De initiatiefnemers laten bij monde van ondernemer Evert van de Kamp weten: 'Bear Grylls is een bekende avonturier die over rotsen springt, palmbomen neerhaalt en in staat is om in een ogenblik een vuur te maken. Hij heeft kennis gemaakt met het christelijke geloof en leerde God leren door de Alphacursus. De aankomende Alphacursus is dan ook bedoeld voor iedereen die durft! Voor ondernemers door ondernemers.'

Op 26 september aanstaande start de Alpha Business Cursus in het Land van Altena. De cursus wordt gegeven door ondernemers met een christelijke achtergrond.

De Giessense ondernemer vervolgt:  'Wie wil maakt kennis met het christelijke geloof en wat dit betekent voor jou persoonlijk en voor het ondernemerschap. Als ondernemers onder elkaar en gezellig samen zijn, leren en praten we over het christelijke geloof.'

Info
Een vrijblijvende kennismaking start op maandagavond 26 september vanaf 20.00 uur. Het vervolg is wekelijks op 3 oktober, 10 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 7 november, 14 november, 19 en 20 november 28 november 12 december en de slotavond is op 19 december.
Deelname is gratis.

Wie meer wil weten kan zich wenden tot de volgende ondernemers: Johan de Vos (06 54 723 259), Caspert van 't Hoff (06 23 156014), Evert van de Kamp (06 51 497580) of Maarten Klein Haneveld (06 53 251 110)

Aanmelden kan via Evert van de Kamp per e-mail: edwi@hetnet.nl

De locatie van de Business Alpha is BuBeClu in Wijk en Aalburg.

(Foto screenshot YouTube Bear Gillis - Het beeld wordt door de initiatiefnemers gebruikt in hun flyer.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.