donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus is even klaar met Woudrichem

21 april 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Nog één dag komt Dokter Tinus en de crew terug volgende week. Aanstaande maandag (25-4) is er nog een draaidag en dan is het klaar voor de maand april. De dames en heren van Four One media, het productiebedrijf, gaan daarna elders in het land aan de slag en keren niet voor 18 mei terug naar de Tinusstad. Voor de figurantenploeg gaat het 'opnamefeestje' natuurlijk gewoon door.

Achterliggende dagen werden weer de nodige celebrities gespot in de Vesting. Mensen die daar waren, konden zo onder meer Marit van Bohem aantreffen die een gastrol speelde in de populaire tv-serie. Ook Johnny Kraaijkamp was in Woerkum. Kraaijkamp speelt de rol van Koos Hanszen, de echtgenote van mevrouw Hanszen, de apothekersvrouw. Een rol van Nelleke Zitman.

Marit
Johnny Kraaijkamp is ongetwijfeld bij velen bekend. Marit van Bohemen wellicht wat minder. De actrice speelde onder meer in Costa en Onderweg naar Morgen. Van Bohemen is ook bekend van haar rol als verpleegster van Gert-Jan Dröge (Gaat het alweer een beetje, meneer Dröge?) Van 2004 tot 2008 presenteerde ze het programma Campinglife op RTL4. In 2011 was Van Bohemen te zien in Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard als Tineke de adoptiemoeder van Thomas. Begin 2012 was ze te zien als kandidaat in Wie is de Mol? Zij was de vierde afvaller, weet Wikipedia.

(Tekst m.m.v. First Class Entertainment)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.