zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Netwerkend Altena 'pikt een filmpje' bij Hollywoud

11 februari 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / REGIO - Netwerken is zaaien, zaaien en oogsten. Oftewel, met geduld en inzet contacten maken en uitbouwen. Alles onder het motto: 'Geven is het nieuwe zakendoen.' Dat is wat een negentigtal ondernemers vanmorgen (11-02) deed. Open Coffee Altena pikte een filmpje bij Bioscoop Hollywoud in Almkerk. De VIP-lounge op de bovenste etage van het regionale filmhuis was het decor voor netwerkende ondernemers. Veel nieuwe gezichten dit keer, zowel vanuit de regio als van daarbuiten.

Voor wie wilde, was er een korte, flitsende rondleiding door de bios. Een kans die menigeen aangreep. Want hoe vaak komt het voor dat je (letterlijk) een kijkje in de keuken kunt nemen bij een collega-ondernemer? De VIP-seats, de projectieruimte (geen grote apparaten meer met volle spoelen met kilometers film...), de bioscoopzalen en in de stam van Hollywoud, de keuken. Vanuit dat hart wordt de unieke catering (lampje, belletje) verzorgd tijdens de filmsessies. De mini-excursie door de bios werd breed gewaardeerd.

Daaraanvoorafgaand was er koffie met Jheronimus Boschkoek ('fris en fruitig') van Koekhuys Jan de Backer, pitchten 90 seconden lang Van Vliet Bouwkennis uit Wijk en Aalburg en HV Media uit Veen en speelde het duo Just for You uit Woudrichem live de muzikale klanken weg.

Espresso
Aansluitend aan de netwerkmeeting volgde de eerste Espresso-sessie van 2016. Netwerkplatform Ondernemend Altena, de paraplu waar Open Cofee Altena onder valt, zet deze mini-kennisdelerij ook dit jaar voort. Centraal thema voor de komende twaalf maanden: Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf! ' Dertien ondernemers spraken met elkaar over de trigger 'Waarom is de ene ondernemer wél succesvol en de andere niet/minder?' Op basis van ervaring en kennisdeling ging de minisessie daar voortvarend mee aan de slag.

Gedurende het jaar zijn er totaal vijf Espresso's die ieder maxmaal 30 minuten duren en altijd aansluitend aan Open Coffee Altena worden gehouden. Kort & flashy. Melvin Rooiakkers (Golfpark Almkreek) sprak na afloop:'Ik ben hier voor het eerst. De netwerkmeeting is goed en gezellig. De Espresso brengt mij verdieping. Ik vind dat ontzettend interessant.'

Reacties
Marc Bosboom (Media Move) twitterde: 'Onderhoudende gesprekken, thanks again en tot de volgende keer!' Huisfotograaf Lisette (De Rade Photography) wist: 'Het was weer een mooie en nuttige netwerkochtend in het Land van Altena.' Edit lancee (Eigen Design): 'Er gaat niets boven ‪netwerken‬ met heerlijke koffie en Jheronimus Boschkoek. Vanochtend mooie contacten opgedaan op een unieke VIP-locatie tijdens Open Coffee Altena 22.0 bij Hollywoud Service Bioscoop, Jolijn Amesz bedankt voor de VIP-rondleiding.'

Volgende keer
De eerstvolgende Open Coffee Altena 23.0 is op 14-04 bij Verhoeven Verf & Wand in Giessen, Nijverheidsstraat 3. Aanvang: 09.30 uur - 11.00 uur. . Aanmelden is niet verplicht, wel wenselijk met name voor wie voorafgaand wil nagaan wélke ondernemers aanwezig zijn.
Espresso 2.0 is van 11.15 uur - 11.45 uur. Aanmelding hiervoor is wel nodig, er zijn maximaal twaalf stoelen te verdelen. Info & opgave kan via www.OndernemendAltena.nl

(Foto's Lisette de Rade)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.