zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Marlène Ottevanger zoekt 'helden' voor afstudeeropdracht

20 november 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Marlène Ottevanger is studente Communicatie en Organisatie. Zij doet volgens eigen zeggen 'een superleuk onderzoek' voor Rabobank Altena. Een en ander als onderdeel van haar afstudeeropdracht aan de Universiteit van Utrecht. Marlène zoekt naar 'helpende helden'.

Voor dat onderzoek zoekt zij nog minimaal vijftien deelnemers uit het Land van Heusden en Altena. Marlène laat weten: 'Ben jij mijn held van de dag? Vul dan deze vragenlijst in. Je helpt mij om af te studeren en het is zo gedaan!'

Wie haar helpen wil, KLIKT hier  - en komt dan op onderstaande pagina terecht:

'Beste deelnemer,

De onderstaande vragenlijst is onderdeel van mijn afstudeeronderzoek naar inzet van Facebook en Twitter door Rabobank Altena. Ik voer het onderzoek uit in opdracht van Rabobank Altena en de Universiteit Utrecht. Door de vragenlijst in te vullen helpt u Rabobank Altena haar facebookberichten en tweets te verbeteren.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. In het eerste deel beantwoordt u vragen over facebookberichten en tweets van Rabobank Altena. In het tweede deel geeft u antwoord op vragen over uw gebruik van sociale media en uw algemene gegevens. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname aan dit onderzoek!

Marlène Ottevanger

(Foto LinkedIn profielfoto Marlène Ottevanger)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.