dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Kennisevent Roemenië-ondernemers biedt boeiend programma

11 november 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - In september bracht een handelsdelegatie uit het Land van Heusden en Altena een werkbezoek aan Roemenie. Als vervolg hierop wordt op 26 november a.s. een “Roemenië event” georganiseerd. Tijdens het event zal delegatie kennis delen waarbij dieper in gegaan wordt op vraagstukken als subsidieregelingen, partnerships en wat de rol is van de Consul in Roemenië. De handelsdelegatie bezocht verschillende Roemeense bedrijven met Hollandse roots, zag veel mogelijkheden voor bedrijven en ondernemers.

Een aantal speciale gastsprekers zal die avond hun kennis delen met de aanwezigen. Zo komt de Consul Wouter Reyers speciaal met collega Anca Pianoschi (policy advisor consulaat voor economische zaken) naar Nederland om deze bijeenkomst bij te wonen.
De burgemeester van Aalburg, Fons Naterop, opent de bijeenkomst. Naterop reisde in september mee met de handelsdelegatie. Hij verbaasde zich over de hoogopgeleide mensen en de economische drive van de populatie rondom Cluj-Napoca.
Voormalig ceo en huidig adviseur van ISDC, Cor Geertsema zal zijn 25 jaar ‘Roemenië ervaring’ met de gasten delen.
Professor Roberto Flören, die samen met Leny van der Ham één van de universiteiten van Cluj-Napoca bezocht, deelt zijn ervaringen. De heer Flören is verbonden als hoogleraar familiebedrijven op Nyenrode Business University.
Edwin Strijk van Rabobank Nederland vertelt over de partnerbank Raiffaisen en Mieke Roubos van Rabobank Altena zal informatie geven over de verschillende betalingsmogelijkheden.
Drs. Chantal de Schepper, expert regionale economie, sluit de avond af en deelt haar kennis over  EU subsidies met ons.

Interesse
Wie deze avond wil bijwonen kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar communicatie@altena.rabobank.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0183) 50 76 35. Het event vindt plaats 26 november om 18.00 uur bij Rabobank Altena, Sportlaan 170 in Almkerk.

De organisatie van het event is in handen van Rabobank Altena en Stichting  Altena Kennispoort, mede ondersteund door de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. De colleges van Werkendam en Woudrichem zijn aanwezig middels een vertegenwoordiger.

Lees meer over:

ondernemers Rabobank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.