vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Rabo-feest spetterend succes

11 november 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / SLEEUWIJK: - Op zaterdag 7 november vond het eerste Rabo Verjaardagsfeest op het Altena College in Sleeuwijk plaats. De kinderen hebben naar hartenlust geklommen, geklauterd, gedanst en gesport.

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met  een rekening bij de bank, kregen een uitnodiging voor het feest. Zo’n 200 kinderen kwamen naar het feest. De opening was in handen van Leontine Scholten-Derksen, manager Particulieren. Om de spieren op te warmen zorgde Yep for Kidz voor de warming-up! Daarna konden de kinderen hun hart ophalen bij de verschillende activiteiten, waaronder een demonstratie karate door Rick Sonnema, klimmen onder leiding van Team Biesbosch, freerunning met de mensen van de Zilvermeeuw en op de foto met Buurman & Buurman! Gidion van Dijk van BART (coach in bewegen en beleven) was ook van de partij en vermaakte de kinderen met sport en spel.

Prijsuitreiking
Die middag vond ook de prijsuitreiking van de Rabo Dikke Banden Race 2015 plaats. Alle kinderen, die aan minimaal één race deelnamen, kregen een uitnodiging. De winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën ontvingen een beker uit handen van Monique Tenniglo. Daarnaast werd iedere deelnemer van de Rabo Dikke Banden Races beloont met een medaille. ActBMX Sietse van Berkel sloot de uitreiking af met een spetterend optreden van BMX Flatland!

Lees meer over:

feest verjaardag Rabobank Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.