woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Succesvol woonevent Rabobank Altena

29 september 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Afgelopen zaterdag (26-09) bezochten ongeveer zestig mensen het Woonevent Starters op het kantoor van Rabobank Altena in Almkerk. Tijdens dit event stelden zij vragen over het kopen van een eerste huis aan verschillende woonexperts.

Woonlinie, ViaJoop! Makelaardij, De Makelaars van Altena, De Rivieren Notarissen, 10 voor Stijl, een budgetcoach, de financieel en verkoop- & serviceadviseurs van de Rabobank stonden voor de starters klaar.

De woonexperts informeerden bezoekers over allerlei zaken die komen kijken bij het kopen van een eerste huis. Bezoekers liepen binnen tussen 11.00 en 14.00 uur om hun persoonlijke vragen aan de experts stellen. In de ochtend was er een themasessie met vier korte presentaties. De makelaars vertelden wat starters van hen konden verwachten. Rabobank altena laat weten: 'Onze financieel adviseurs gingen kort in op het online hypotheekdossier. De notaris vertelde meer over zijn rol bij de aankoop van een huis en de budgetcoach gaf tips over het plannen van de woonlasten.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.