zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Bike Team Andel: 'Steun Duchenne Parent Project'

11 augustus 2015 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Bike Team Andel zet zich al jaren in voor Duchenne. Ook nu Duchenne Parentds Project in de race is voor de Charity Award, is Bike Team Andel van de partij. Op Facebook verscheen onderstaande oproep:

"Hoi allemaal, zouden jullie willen stemmen op onderstaande advertentie en de bevestigingsemail willen activeren? Kost even van je tijd.. maar Duchenne parent project maakt hiermee kans om 75.000 te winnen. Alvast bedankt voor jullie hulp! Delen mag..."

Met andere woorden, wie zijn/haar stem wil geven aan de actie van Duchenne Parent Project in de NRC Charity Awards moet 'gewoon' even een paar keer muisklikken. Dat kan tot en met 11 september. Voor het goede doel...

De redactie van Woudrichem.net ging u voor...

Charity Awards
De NRC Charity Awards zijn in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om ‘charitatief Nederland’ te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep.
Van dinsdag 28 juli tot en met vrijdag 11 september kan er gestemd worden op de 24 door de vakjury geselecteerde uitingen. Alle inzendingen maken kans op de vakjury- en of publieksprijs.
In totaal zijn er zes awards te winnen. Zowel de vakjury- als de publieksprijzen bestaan uit advertentieruimte ter waarde van €75.000,- bruto mediawaarde (exclusief 21% BTW). Dit bedrag kan worden ingezet in NRC Handelsblad, nrc.next of NRC Weekend.

Zie ook:

Lees meer over:

Duchenne bike team Andel NRC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.