vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Focus op God-team wint tweede prijs op bubbelvoetbaltoernooi

10 augustus 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De teams Focus op God en Lighthouse beleefden een 'geweldig spektakel' tijdens de Bubble Voetbal 2015 gedurende de feestweken in Almkerk. De kerkelijke gemeente wilde niet alleen graag naar buiten treden, maar houdt ook actie: 'Het leek het ons fantastisch om ons eens te wagen aan een potje voetbal met een bubbel rond ons hoofd. Nou, dat is gelukt en het was een ontzettend leuke, sportieve en spannende avond...' Onderstaand een enthousiast verslag...

"In totaal deden zes teams mee, waarbij wij ons als 'ongetrainde' teams staande hebben weten te houden tijdens de strijd om de bal in het veld. Dat is vrij lastig als je zelf als speler ingepakt zit in een 'bubble bal', ofwel een opgeblazen grote bal die om je hoofd en bovenlichaam zit bevestigd. Het geeft een hele leuke en uitdagende dimensie om met zo'n bubble bal dan ook nog eens te voetballen. Er is veel gerold, gestuiterd en gebotst en sommige van ons leken wel te vliegen door het veld. Maar wat een lol hebben we gehad en wat hebben we daarnaast ook een leuke prestatie geleverd. Team Lighthouse is zesde geworden en team Focus op God heeft de tweede plek weten te bemachtigen!

En wat was het geweldig om aangevuurd te worden door de grote groep mensen vanuit Focus op God en ook uit het dorp zelf die ons kwamen aanmoedigen aan de zijlijn! Wat een eenheid is daarin ervaren. Heerlijk om vanaf de zijlijn bemoedigd te worden als je weer voor de zoveelste keer op zijn kop in je bubbel ligt! Wat een kracht als je vermoeid raakt en mensen roepen je team en je naam en bemoedigen je weer om op te staan en door te gaan.

Wat hebben we genoten, van elkaar, van het spektakel en van de mensen in het dorp. De laatstgenoemden hebben regelmatig de namen 'Focus op God' en 'Lighthouse' door de speakers horen schallen. Onze sportieve inspanningen hebben dus ook bijgedragen aan onze bekendheid in Almkerk. Zo kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd debuut van Focus op God bij het Bubble Voetbal."

(Foto Focus op God)

Lees meer over:

Focus op God bubbel Ligthhouse
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.