donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

'Als de kijkcijfers hoog zijn, komt Dokter Tinus terug'

6 augustus 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Gaat Dokter Tinus terugkomen naar Wourkem? Die vraagt prikkelt velen nu al. 'Als de kijkcijfers weer hoog zijn, dan komen we in maart zeker terug voor nieuwe opnames'. Deze boeiende uitspraak komt uit de mond van Daan Faber, de locatiemanager voor de opnamen rond de serie van Dokter Tinus. Faber plaatste deze uitspraak tijdens een 'taartpartijtje'.

Weekblad Het Kontakt meldt dit naar aanleiding van het afscheidsfeestje waar de crew onlangs de Tinus-figuranten, omwonenden - en een beetje zichzelf - 'in de taart zette'.
Nadat de laatste opnames waren geschoten, kwam de lekkere smulpartij op tafel met een (eetbare) afbeelding van Tinus die gretig verorberd werd. Het bleef die bewuste vrijdagmiddag (24 juli) dus nog lang gezellig in de Woerkumse vesting.

Lastig
De opmerking van Faber zou de geruchten ontzenuwen dat er géén nieuw seizoen komt. In de wandelgangen rond de nukkige dorpsdokter werd eerder vernomen dat de huisvesting en de catering praktisch (te?) lastig waren geworden door het wegvallen van Hotel Woudrichem. Ook zou het kostenaspect een rol spelen. Hoewel er verhaallijnen voldoende zijn - in de Engelse versie van doc Martin werden al meer series geproduceerd - blijft het gewoon afwachten geblazen.

Vaste prik
Dokter Tinus start 'vaste prik' op de maandagavonden. Op 28 september aanstaande is de eerste aflevering. Vorig jaar keken ongeveer een miljoen mensen per aflevering naar de perikelen van Tinus en consorte. Of hij ook in seizoen vier weer hoog gaat scoren, is voor de fans in ieder geval géén vraag... (Foto SBS6)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.