donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

HAK in de verkoop?

4 augustus 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Het zijn geruchten, maar waar rook is, is even vaak ook vuur. Sinds een publicatie in een landelijk dagblad afgelopen zaterdag gonst het in  levensmiddeland dat er bij HAK een nieuwe eigenaar het roer zal gaan overnemen. Het zou zo zijn dat Investeringsmaatschappij NPM Capital aan tafel zit met de Rabobank om de mogelijkheden daartoe nader te bestuderen.

Aldus geluiden naar aanleiding van een artikel in vakblad Merger Market. 'Met de mogelijke verkoop lijkt NPM Capital definitief een streep te zetten door zijn strategie om Nederlandse voedseliconen te verzamelen onder de naam Neerlands Glorie', zo schrijft De Telegraaf afgelopen weekend.

Zelfstandig
Het mediabureau van HAK ontkent tegenover De Telegraaf overigens dat het bedrijf in de verkoop gaat. De woordvoerder van het Giessense bedrijf zegt dat 'er geen sprake is van verkoop en dat HAK juist nu fors wint in al zijn thuismarkten'. HAK stelt volledig zelfstandig, gezond en succesvol te zijn en verwacht dat ook te zullen blijven. (Levensmiddelenkrant)

Wordt vervolgd dus...

Lees meer over:

verkoop hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.