zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Werkzaamheden Rietdijk binnenkort van start

30 juli 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Binenkort starten aan de Giessense Rietdijk de werkzaamheden. Er gaat flink geklust worden. Naast het verwijderen van de asfaltverharding, het verbeteren van de fundering, het opnieuw aanbrengen van een asfaltverharding, wordne ook de bermen afgewerkt. De aansluiting met de Giessensesteeg zal voor het verkeer beter zichtbaar worden gemaakt door het aanbrengen van een plateau, ook zal de aansluiting met de Randweg worden aangepast d.m.v. het vervangen van de straatklinkers door een asfaltverharding.

Startdatum voor de uitvoering van de werkzaamheden is maandag 24 augustus 2015. De werkzaamheden gaan ongeveer twee weken duren tot en met  vrijdag 4 september 2015. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen of worden aangepast. Het betreft de Rietdijk, tussen de Randweg en de Giessensesteeg te Giessen.

Wegafsluitingen en omleidingen
Gedurende de werkzaamheden zal de weg worden afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het fietsverkeer wat gebruik maakt van de Randweg en het fietspad tussen Giessen en Waardhuizen wordt omgeleid via de Parallelweg, Heuvelkamp, Giessensesteeg en vice versa.

Contact en informatie
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Verhoef Infra BV te Langerak. De uitvoerder is de heer C. Daalhuizen, hij is te bereiken onder het nummer 06-10564901. Contactpersoon van de gemeente Woudrichem is de heer H. Valkis,  0183-308100. Als er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden problemen voordoen buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de calamiteitendienst 0183-308100.

Lees meer over:

gemeente Werkzaamheden rietdijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.