vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Gezelligheid en 1100 euro opbrengst Fancy Fair Notenhoff

27 juni 2015 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen vrijdag 26 juni werd bij Zorgplein Maaswaarden, locatie De Notenhoff te Andel de jaarlijkse fancy fair gehouden. Zowel binnen, maar ook in de prachtige binnentuin werd er van alles te koop aangeboden of kon met deelnemen aan diverse doe dingen.

Vanaf half drie konden de bezoekers onder andere cadeauartikelen, bloemen, fruit, tweedehandsboeken en handwerkspullen kopen,  ook kon er worden gesjoeld, geraden naar de prijs van een boodschappenmand en appels van een boom worden geplukt. Ook het rad van avontuur, met het bekende plaatsnamenspel, ontbrak niet en voor de inwendige mens was er ook van alles te krijgen. Het weer werkte prima mee en velen wisten de weg naar de Notenhoff te vinden.

Opbrengst
Om 19.30 uur was de fancy fair afgelopen en werd alles weer opgeruimd. Uiteraard was iedereen ook benieuwd naar de opbrengst. Deze bedroeg ruim € 1100,- .

Een mooi bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten voor de bewoners van de Notenhoff.  Iedereen die, op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd, onze hartelijke dank.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.