vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Enthousiaste ondernemers gezocht voor Blauwe Fietsenplan

29 mei 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - POEDEROIJEN: Het doel van het Blauwe Fietsenplan is om de Hollandse Waterlinie aantrekkelijk(er) en beleefbaar te maken door het aanbieden van Blauwe Fietsen. Sot Loevestein start met een pilot in en rondom de Vestingdriehoek in maart 2016. 'Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers die als verhuurlocatie willen deelnemen.'

Ondernemers zijn van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over het Blauwe Fietsenplan. Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 19 juni van 16.00 – 18.00 uur op Slot Loevestein.

De voordelen voor ondernemers als verhuurlocatie: verdienen zonder investering, extra omzet (meer dagrecreatie, terrasbezoek), volledige ontzorging, verhogen gasttevredenheid, minimale handling, sterke commerciële ondersteuning, minimale kosten (efficiënte verhuurmethode, minder personele inzet), gemak door innovatie (key less sloten en infrastructuur), bezetting afhankelijke beschikbaarheid en eenvoudige administratie.

De informatiebijeenkomst op 19 juni wordt verzorgd door Slot Loevestein en Dutch Bicycle Rental (DBR) als partner bij het Blauwe Fietsenplan. Vanuit het Blauwe Fietsenplan wordt o.a. gezorgd voor herkenbaarheid van de Blauwe Fietsen en (landelijke) promotie. We vertellen u graag meer hierover op 19 juni. 'Samen met andere ondernemers gaan we aan de slag met het ontwikkelen van leuke arrangementen en fietsroutes. Kortom, wij hebben er zin in en hopelijk u ook.'

Opgave
'Laat u uiterlijk vrijdag 12 juni weten of we op uw komst mogen rekenen? Hiervoor kunt een mail sturen naar info@slotloevestein.nl. Bent u op 19 juni verhinderd, maar heeft u wel interesse om deel te nemen dan horen we dat ook graag per mail.' Aldus de PR-afdeling van slot Loevestein.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.