vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Marianne Grandia naar Groot Nieuws Radio

3 april 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De Woerkumse schrijfster Marianne Grandia gaat naar Groot Nieuws Radio. Niet zozeer om daar te gaan presenteren, maar als gast bij Jorieke Fredrikze in het programma Café Grande. Dat alles gebeurt op maandagmorgen, 13 april aanstaande. Café Grande wordt uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur.

Marianne laat weten: 'Nu Jorieke Fredrikze - Groot Nieuws Radio - het net zelf officieel heeft aangekondigd op de radio, kan ik het hier ook vermelden... Maandagochtend 13 april hoop ik te gast te zijn in Cafe Grande van Groot Nieuws Radio. Daar zal het boek 'Worden wie je bent' officieel worden gepresenteerd! Heel veel zin in!'

PUUR! in balans - Worden wie je bent omvat 112 pagina's en verschijnt als zogenaamde Paperback.

Bekroond
Woerkummer Marianne Grandia geniet landelijke bekendheid onder meer door haar boeken Witter dan Sneeuw (Publieksprijs Christelijke Boek 2012), Lenteregen (bekroond in 2013) en Hemeldauw. Ook verzorgt zij in den lande geregeld en op diverse plaatsen spreekbeurten en themaochtenden en is Marianne oprichter en voorzitter van Stichting Selah. Regionaal was ze - bijna een jaar geleden - als gast op de radio bij het actualiteitenprogramma Oké Magazine.

Gered
Groot Nieuws Radio is het christelijke radiostation van Nederland en België. Het station zendt 24/7 uit via internet en 1008 AM.
Onlangs stond Groot Nieuws Radio in de picture vanwege een grote financiële actie die de zender had opgezet om faillissement te voorkomen. In een week tijd werd ruim 1,2 miljoen euro bij elkaar gesprokkeld. De achterban liet van zich horen. Groot Nieuws was gered en kan blijven uitzenden. Een wereldse prestatie om hemels blij van te worden.

(Archieffoto Woudrichem.net: Marianne Grandia bij Oké Magazine naar aanleiding van haar boek Hemeldauw)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.