vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus nu al in de race voor Televizierring 2015

12 december 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het duurt nog even, maar de Wourkumse Dokter Tinus maakt zich nu al op voor de Televizier-Ring 2015. De favoriete TV-prijs wordt weliswaar pas op 15 oktober 2015 uitgereikt, maar de eerste vijf kandidaten lopen zich nu al warm voor de dan vijftigste editie.

Naast Dokter Tinus (SBS6) zijn de andere vier favorieten: Heel Holland Bakt (MAX), Over Mijn Lijk (BNN), RTL Late Night (RTL4) en SynDROOM (ook RTL4). TV-kijkend Nederland kon onlangs al een voorkeur uitspreken over tweehonderd programma’s. Plattelandsdokter Tinus zat daar dus nu al bij.

Bekend is inmiddels ook dat in 2015 gestart zal worden met de opnames voor de vierde reeks. SBS6 scoort al drie siezoenen lang bijzonder goed met de nukkige Tinus. Per aflevering weet de zender 1 miljoen kijkers en meer aan de buis te kluisteren die de belevenissen van Tinus, Lisa, agent Ken en alle anderen met groot genoegen volgen. De opnames worden opnieuw in de vesting van Woudrichem opgenomen.

Stemmen
Wat de Televizierring betreft, in 2015 volgen nog drie stemrondes en wel in februari, mei en augustus. TV-kijkers kwalificeren zo twintig programma’s. Het blad Televizier voegt daar twintig anderen aan toe. In september 2015 kan er dan zo gekozen worden uit veertig programma’s. De drie meest favoriete (meeste stemmen gelden) gaan daarna door naar het Grand Gala wat op TV wordt uitgezonden.

Flikken
Dit jaar ging de gouden prijs naar Flikken Maastricht met Angela Schijf en Victor Reinier in de hoofdrollen. Deze populaire serie krijgt overigens nog een elfde seizoen, zo werd bekend. Een twaalfde wordt inmiddels ook al niet meer uitgesloten. (Foto SBS6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.