zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Gemeente zoekt enthousiaste meepraters groenstructuurplan

18 november 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De gemeente gaat samen met BTL Advies B.V het groenstructuurplan uit 2001 actualiseren. In dit nieuwe groenstructuurplan worden de ambities voor het groen in de dorpen en het buitengebied beschreven. Dat plan gaat dus niet in op afzonderlijke plantsoenen, hondenpoepproblematiek of parkeerruimte, maar bepaalt voor de komende 15 jaar de koers die de gemeente gaat varen bij renovaties, nieuwe ontwikkelingen en beheer van de openbare ruimte.

De gemeente Woudrichem noteert op haar website: 'De buitenruimte is onze gezamenlijke woon-, werk- en leefomgeving. We bieden u dan ook graag de mogelijkheid hierover mee te praten. Daarom willen we u uitnodigen om met ons van gedachten te wisselen over de inhoud van het plan. Deze bijeenkomst vindt aan het begin van het actualisatietraject plaats zodat we uw opmerkingen direct mee kunnen nemen.'

Wie mee wil praten hoeft geen verstand te hebben van groen of een natuur- of bomenliefhebber te zijn. De gemeente willen graag met mensen discussiëren over de betekenis van groen in de gemeente. Wie een kritische blik heeft op zijn/haar woonomgeving, is van harte welkom om zich aan te melden.

Aanmelden
Als u belangstelling heeft kunt u zich vóór 29 november aanmelden bij de heer Henk van der Laan. Dat kan per post (postbus 6, 4285 ZG Woudrichem), via e-mail (hlaan@woudrichem.nl) of per telefoon (0183 308209).
Vermeld in uw brief of e-mail ook graag uw motivatie om deel te nemen en eventueel namens welke groepering.

De gemeente: 'Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, hoort u van ons wanneer en waar de klankbordbijeenkomst wordt gehouden. De exacte invulling van de bijeenkomst en de datum bepalen we op basis van het aantal aanmeldingen.'

Lees meer over:

gemeente groen structuurplan
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.